Meny
Låser opp Norge
Snart kan du selv bestemme hvem som kan låse opp...
Unngå stress
Det er kjedelig når en pakkelevering blir et kappløp om...

Teknologien

Om oss

Kontakt oss

Kontaktpersoner

Geir Mørk

Prosjektleder for Digitalt økosystem
Lås Opp

Safe4 Security Group AS
Senior IoT Advisor

Kontaktpersoner

Solveig Meland

Hovedprosjektleder
Lås Opp

SINTEF
Senior Research Scientist

Spennende jobb med Lås Opp web

Lansering av Lås Opp websider!
Markedsteamet i Lås Opp har fått ansvaret for å etablere prosjektets web-sider. Teamet består av to ivrige medarbeidere fra Safe4 Security Group.
– «Dette er en spennende utfordring og et morsomt avbrekk i en digital Covid-19-dominert hverdag på hjemmekontoret. Spesielt morsomt er det å bli virtuelt kjent med positive og dyktige medarbeidere hos de ulike partnerne i prosjektet og bidra til at informasjonen rundt morgendagens hjemleverings-løsninger kommer ut», sier kommunikasjonsdirektør i Safe4, Maria Conradi.

Målet med websidene er å informere om prosjektet til pilot-deltakere, men også til media, offentlige instanser og næringslivet.  Websidene vil jevnlig bli oppdatert, blant annet med nyheter, forskningsresultater og brukerundersøkelser. Når piloten er i gang og forbrukere selv opplever enkelheten i leveransene, vil deres erfaringer også deles her på Lås Opp web.

Roy Borglin, webansvarlig i Safe4 synes arbeidet med Lås Opp har vært ekstra givende.
-«Vi har fått mer eller mindre frie tøyler rent visuelt, og det varmer jo mitt IT- og designhjerte. Her har vi fått muligheten til virkelig å leke med designet og sette vårt eget preg på det», uttaler han fra sitt virtuelle kontor i Grimstad.

Det har vært noen hektiske uker frem til publiseringen av websidene medio desember. Markedsgruppen jobber tett opp mot Hovedprosjektleder og Prosjektlederen for det digitale økosystemet i Lås Opp. I tillegg mottar Maria og Roy jevnlig oppdateringer fra utviklingsteamet i Safe4 om alt fra  status rundt utvikling av app’en til at de ulike integrasjonsløpene får tommelen opp.

Del dette innlegget
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email