Teknisk utstyr

For å delta i Lås Opp prosjektet må pilotdeltakerne anskaffe seg en Hjemmesentral, en digital lås fra Nimly eller en hjemleveringsboks fra Homeboxx. Du kan bestille alt i Komplett sin webshop eller direkte fra leverandøren ved å oppgi Lås Opp for rabatt.

For borettslag/sameier og leilighetskomplekser må utstyret bestilles fra Keyfree AS og monteres av tekniker. Dersom det skal monteres på privatbolig eller rekkehus kan utstyret installeres og monteres på egenhånd. Under finner du hjelpen du trenger for denne jobben.

Montering av teknisk utstyr

Prosjektets dørlåser

Under finner du Lås Opp prosjektlåsene. De første tre låsene er prosjektets hovedlåser*, som du kan bestille til rabatterte priser. Videre finner du de nyeste låsene fra prosjektpartner Nimly. Disse kan også velges i prosjektet. Alle låsene bestilles via Keyfree AS.

Andre lås-leverandører er velkommen til å tilby sine modeller i prosjektet.

Har du et spørsmål om teknisk utstyr og montering?

Ofte stilte spørsmål

Det er i utgangspunktet ingen abonnementsavgift for å være pilotdeltaker. Det er allikevel nødvendig at deltakerne kjøper en rabattert “lås-pakke” fra Komplett sin webshop.

Ditt pilotabonnement blir administrert og sikret av Sintef, som igjen legger deg inn i databasen til Keyfree AS. Keyfree leverer selve tjenesten og legger din hjemmesentral og lås inn i “Safeunlock Trust Centre”, der dine brukerdata blir sikret.

For å delta i prosjektet må du anskaffe deg en Hjemmesentral fra Safe4 Security Group, digital lås fra Nimly eller en hjemleveringsboks fra Homeboxx. Du kan bestille alt i Komplett sin webshop.

I alle sikkerhetsapplikasjoner sørger vi for å lagre dine data i henhold til GDPR og de data man har gitt sitt samtykke til lagring av. I Lås Opp blir det etablert et Trust Centre, som håndterer opplysninger med sikkerhet tilsvarende Bank ID og Vipps.

Når pilotperioden er over etter 12 måneder vil Keyfree AS videreføre ditt abonnement med valig komersielle betingelser. Skulle du ikke ønske å bli med videre er det bare å hoppe av eller velge en annen leverandør.

Alle som har egen BankID og leier eller eier bolig med offentlig registrert adresse i Folkeregisteret kan delta i Lås Opp piloten. Du må ha egen smarttelefon (Android eller iPhone). Du må legge inn ditt navn, telefonnummer, epost og adresse når du registrerer deg som pilotdeltaker. Slik informasjon ligger da på ditt eget pilotområde med ditt eget brukernavn (e-post) og passord.

Fant du ikke svar på spørsmålet ditt?

Dersom du ikke fant svaret på det du lurte på, kan du når som helst kontakte oss på kontakt@keyfree.no
Ved spørsmål angående montering av teknisk utstyr kan du også kontakte det tekniske supportteamet på kontakt@keyfree.no
Vi anbefaler alle pilotdeltakere om å lese tipsene og se videoene om montering lenger oppe på denne siden for å få raskest mulig hjelp.