Teknisk utstyr

For å delta i Lås Opp prosjektet må pilotdeltakerne anskaffe seg en Hjemmesentral, en digital lås fra Nimly eller en hjemleveringsboks fra Stansefabrikken. Du kan bestille alt i Komplett sin webshop eller direkte fra leverandøren ved å oppgi Lås Opp for rabatt.

For borettslag/sameier og leilighetskomplekser må utstyret bestilles fra Keyfree AS og monteres av tekniker. Dersom det skal monteres på enebolig eller rekkehus kan utstyret installeres og monteres på egenhånd. Under finner du hjelpen du trenger for denne jobben.

Montering av teknisk utstyr

Prosjektets dørlåser og mottaksbokser

Under finner du Lås Opp prosjektlåsene og mottaksbokser. De første tre låsene er prosjektets hovedlåser*, som du kan bestille til rabatterte priser. Videre finner du de nyeste låsene fra prosjektpartner Nimly. Disse kan også velges i prosjektet. Alle dørlåsene bestilles via Keyfree AS.

Andre lås-leverandører er velkommen til å tilby sine modeller i prosjektet.

Har du et spørsmål om teknisk utstyr og montering?

Ofte stilte spørsmål

For å delta i prosjektet må du anskaffe deg en Hjemmesentral fra Safe4 Security Group, digital lås fra Nimly eller en hjemleveringsboks fra Homeboxx. Du kan bestille alt i Komplett sin webshop.

I alle sikkerhetsapplikasjoner sørger vi for å lagre dine data i henhold til GDPR og de data man har gitt sitt samtykke til lagring av. I Lås Opp blir det etablert et Trust Centre, som håndterer opplysninger med sikkerhet tilsvarende Bank ID og Vipps.

Fant du ikke svar på spørsmålet ditt?

Dersom du ikke fant svaret på det du lurte på, kan du når som helst kontakte oss på kontakt@keyfree.no
Ved spørsmål angående montering av teknisk utstyr kan du også kontakte det tekniske supportteamet på kontakt@keyfree.no
Vi anbefaler alle pilotdeltakere om å lese tipsene og se videoene om montering lenger oppe på denne siden for å få raskest mulig hjelp.